Αρχικά ξεκίνησε ως χώρος για "Αταξινόμητες σκέψεις για διάφορα επίκαιρα και μη ζήτηματα" για να καταλήξει τελικά σε cine-blog του οποίου όλα τα post, πρόσφατα και μη, είναι διαρκώς ανοιχτά και δεκτικά σχολίων. Be my guest!


1/1/08

One Less to Go

Aντίο 07 και καλά ξεκουμπίδια. Δεν αμφιβάλλω ότι θα έχεις έναν αντάξιο διάδοχο.

6 σχόλια:

kioy είπε...

Καλή χρονιά φίλε Γιώργο...
Τα χρόνια έτοιμους πάντα τους έχουν τους διαδόχους, και το καλύτερο αυθόρμητα ο ένας αφήνει την θέση του στον άλλο. Χωρίς τις ανθρώπινες ανταγωνιστικές κόντρες που έχουμε συνηθίσει σε θέματα διαδοχής! Άλλοστε με το κράμμα τους φτιάχνεται το μωσαϊκό της ιστορίας, και το κάθε έτος εκεί έχει τον δικό του χώρο και τρόπο έκφρασης!

Καλή χρονιά να χεις, πραγματικά το ιστολόγιο σου, μαζί και με των άλλαων παιδιών, έχει γίνει ένα πανέμορφο στέκι για να φιλοξενεί τα αναγνωστικά μου ενδιαφέροντα! Ευχαριστώ πολύ, ευτυχισμένο το νέο έτος και πάλι!

mpoukatsas είπε...

Kαλή χρονιά φίλε kioy και σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια όπως και για την καίρια συμβολή σου στη δημιουργία του κινηματογραφικού στεκιού που προανέφερες. Να' σαι πάντα καλά.

Sally Finkenstein είπε...

Εύχομαι σε έναν ανώτερο διάδοχο του 2007!
Όοοτι επιθυμείς Αναχωρητή μου!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπουκάτσα τρισμέγιστε καλή χρονιά αγορίνα. Να 'σαι καλά.

Unknown είπε...

Φίλε μου, σε συνέχεια της μικρής μας κουβέντας: Δεν είναι στο χέρι του να μην είναι καλύτερο. Μόνο προς τα πάνω έχει τώρα. Κι ανοιχτούς ορίζοντες...

mpoukatsas είπε...

>>Sally, Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και σου εύχομαι ένα υπερευτυχές 2008!

>>Πανοσ, Ευχαριστώ φίλε και εύχομαι να διπλασιάσεις τα DVD σου φέτος

>>Ηλίας. Φίλε μου, η καλή σου σκέψη αφήνει μια αχτίδα αισιοδοξίας.

Profile