Αρχικά ξεκίνησε ως χώρος για "Αταξινόμητες σκέψεις για διάφορα επίκαιρα και μη ζήτηματα" για να καταλήξει τελικά σε cine-blog του οποίου όλα τα post, πρόσφατα και μη, είναι διαρκώς ανοιχτά και δεκτικά σχολίων. Be my guest!


14/3/07

An inconvenient truth

Εξαιρετικά επίκαιρο documentary όπου ο Al Gore καταφέρνει με έναν επιστημονικά τεκμηριωμένο, εύληπτο, μεστό και άμεσο τρόπο να παρουσιάσει όλες τις διαστάσεις του προβλήματος του Θερμοκηπίου, που πολλοί αρέσκονται να αγνοούν αφήνοντας την επόμενη γενιά να βγάλει το φίδι από την τρύπα. O Al Gore σε αυτή την περίπτωση υπερισχύει σαφώς του πολιτικού του alter-ego Al Bore.







Φυσικά η αντίπαλη πλευρά δεν μπορεί να αφήσει τέτοια πρόκληση αναπάντητη. Από έγκυρες πηγές επιβεβαιώνεται ότι, σε συνθήκες άκρας μυστικότητας, ο γνωστός λαϊκός διασκεδαστής Michael Crichton (aka Jurassic Mac) έχει γράψει ήδη ένα σενάριο που κονιορτοποιεί όλη την πράσινη προπαγάνδα του sore loser Mr Bore και παράλληλα τέρπει το κοινό με μοναδικές σκηνές oικολογικής καταστροφής. Τα γυρίσματα της ταινίας θα αρχίσουν τον Ιανουάριο του 2009, οπότε και ο πρωταγωνιστής της George W. Bush θα μπορέσει να επιστρέψει στα υποκριτικά του καθήκοντα. Ήδη έχουν διαρρεύσει οι πρώτες φωτογραφίες από τις άκρως απόρρητες πρόβες (την ταινία φημολογείται ότι θα τη σκηνοθετήσει ο διάσημος Dick "Darth Vader" Cheney, με την οποία σκοπεύει να κλείσει την ένδοξη καριέρα του)

Image Hosted by ImageShack.us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Profile