Αρχικά ξεκίνησε ως χώρος για "Αταξινόμητες σκέψεις για διάφορα επίκαιρα και μη ζήτηματα" για να καταλήξει τελικά σε cine-blog του οποίου όλα τα post, πρόσφατα και μη, είναι διαρκώς ανοιχτά και δεκτικά σχολίων. Be my guest!


23/7/07

Philip Seymour Hoffman

O κορυφαίος της γενιάς του σήμερα έκλεισε τα 40. Ευτυχώς έχει ακόμη πολλές ταινίες μπροστά του.

9 σχόλια:

theachilles είπε...

Κορυφαίος της γενιάς του; Μπα. Κορυφαίος στο είδος του μπορεί!!! Πάντως, αδίκως παραγνωρίστηκε στην Μανόλια. Ήταν κορυφαίος όλων.

Άκης Καπράνος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να κάνει τα πάντα.
Γιώργο, έχεις δει το Love Liza; Υπάρχει στην χώρα μας, στο βίντεο, και αξίζει να το δεις, μόνο και μόνο γι'αυτόν - η ταινία είναι καλή, αυτός όμως δίνει ερμηνεία ζωής.

Λαι πόοοοοσ αστείος είναι στον Λεμπόφσκι!

mpoukatsas είπε...

Αχιλλέα δεν νομίζω ότι ειδικεύεται σε κάποιο είδος. Ανήκει στην ολιγομελή εκλεκτή κάστα ηθοποιών όπως οι Brando, Jack Nicholson, Robert De Niro που μπορεί να παίξει οτιδήποτε και να μεταμορφώσει ακόμη και τον πιο ασήμαντο ρολάκι σε κάτι συναρπαστικά ουσιώδες. Δυστυχώς οι περισσότεροι παραγωγοί αισθάνονται αμήχανα απέναντι σε ένα τέτοιο ταλέντο και δεν του προτείνουν αρκετούς πρωτους ρόλους.

Ακί, γνωρίζω την ταινία και την είχα αναζητήσει μάταια στο παρελθόν (καταραμένο Video Blue). Θα δοκιμάσω και σε κανένα torrent :P

Tρομερός στον Λεμπόφσκι, όπως και στο Happiness. Η καλύτερη ερμηνεία του ήταν στο Talented Mr Ripley με την ανεπανάληπτη αναμέτρησή του με τον Matt Damon (this is not Dickie, this is too bourgeois!).

Unknown είπε...

Να προσαυξήσω τον εγκωμιασμό, αν και η σύγκριση που έκανες μου φαίνεται κάπως "άστοχη" - οι τρεις που είπες είναι και γοητευτικοί άντρες, τούτος δω....

Love Liza είναι ένα που έχει εμμονή με μια κοπέλα ενώ είναι ψιλοnurd;...

mpoukatsas είπε...

τούτος δω....
Yπαινίσσεσαι κάτι Ηλία;;;;; :P
(αντηχούν ηδονικά τροχίσματα μαχαιριών..)

frank barrell είπε...

Πολύ καλός ηθοποιός με σπουδαίους ρόλους σ' ενδιαφέρουσες ταινίες. Νομίζω ότι είναι μεγάλη μαγκιά ότι παρά το στυλ του (που ως γνωστόν δεν έχει και μεγάλη πέραση στο Hollywood, τουλάχιστον για πρωταγωνιστής) τα πάει τόσο καλά.

(χωρίς να θέλω να υπονομεύσω το γεγονός ότι η μέρα είναι αφιερωμένη στο P.S.H., νομίζω ότι ο μόνος ηθοποιός αυτής της γενιάς που μπαίνει στην ίδια ομάδα με αυτούς που ανέφερες είναι ο Ed.Norton.)

mpoukatsas είπε...

Φίλε Frank και εμένα μου αρέσει πολύ ο Εντ Νόρτον, αλλά πιστεύω ότι Ο PHS έχει μεγαλύτερες δυνατότητες και ευρύτερη γκάμα ως ηθοποιός. Ελπίζω να βρεθούν σκηνοθέτες που θα είναι σε θέση να τον αξιοποιήσουν (με λύπη διαπιστώνω ότι δεν θα είναι παρόν στην τελευταία ταινία του Paul Thomas Anderson)

Unknown είπε...

Κοίτα ή έχει παίξει παρεξήγηση ή βρίσκεις τον Φιλιππάκο γοητευτικό.
Αν παίζει το δεύτερο, υπάρχει ένα πολύ καλό αντισηπτικό αισθήσεων που δίνεται σε παρομοίως φιλική τιμή στο 555 - 090 - 090 - 1234.

Χο χο...

(Και γιατί δηλαδής πιστεύεις πως έχει ευρύτερη γκάμα απ' τον Norton;...)

mpoukatsas είπε...

Ηλία, το νούμερο που μου έδωσες είναι μονίμως busy! :P

(Σου απαντώ Γουντυαλενικά: "Εddie should play some stupid people for a change")

Profile